Kuidas käsitöötooted alguse said?

Esimeste käsitöötoodete tegemise aeg läheb isegi natukene kaugemasse minevikku – 2018.a, kus koos sõbrannaga meisterdasime oma esimesi sojavahast käsitööküünlaid perekonnaliikmetele jõulukingitusteks.

48175121_208337176719651_3298695261701799936_n

Väikelapse kõrvalt väga palju aega sellega igapäevaselt tegeleda ei olnud, seega saigi küünlaid tehtud ainult talveperioodidel kingituste tarbeks. Iga aastaga aina rohkem ja ka ise käeliselt paranedes.

Käsitöökehakoorijaid tegin esimest korda 2022.aasta novembrikuus – oma sõbrannadele kingitusteks. Samuti sai neid teha ka jõulukingitusteks perekonnaliikmetele ja töökaaslastele. Mõlemal korral sain toodete kohta väga head tagasisidet. Sõprade soovitusel ning toodete kohta hea tagasiside saamise peale tegin esimese suurema valiku kehakoorijaid 2023.aasta jaanuarikuu OTT turule (Otse Tootjalt Tarbijale) müügiks. Kuna enamasti müüakse Kadrina OTT´il söögipoolist, siis tuli mõte lisaks kehakoorijatele müüa ka kodust käsitöö halvaad. 

IMG-1808
Loovuslauda esimene Kadrina OTT 14.01.2023

Kuna vahetu inimestega suhtlus on kõige parem oma toote müümiseks, siis otsustasingi igal võimalusel osaleda kohalikul müügil. Aga minu jaoks polnud tooted täiesti valmis, kuna puudusid logo ja tootesildid. Meile meeldib neutraalne ja tagasihoidlik. Paar nädalat mõtlemist ja tööd ning jaanuarikuu lõpuks valmisidki nii ettevõtte logo kui ka esimesed tootesildid.

Teist korda OTT´ile minnes lisasin tootevalikusse ka veel sojavahast küünlad ning ka kehavõid.  

IMG-2177
Teine OTT 11.02.2023
IMG-2475
Kolmas OTT 11.03.2023
Neljas OTT 08.04.2023

Suusõnaline reklaam on ikka parim ja ma poleks kunagi osanud arvata, kui kiiresti see levib! Aga et jõuda ka kaugemate inimesteni Eestis, soovisin reklaamida oma tooteid nii Instagrami kontol kui ka luua ettevõttele oma päris kodulehekülg koos e-poega. Domeen sai registreeritud ja kodulehe algegi sai valmis aprillikuu alguses. Kuna koodikirjutaja meist keegi ei ole ja IT-valdkond jääb meie erialadest väga kaugele, siis teadsin kohe alguses, et üksinda selle kõige ülesehitamisega hakkama ei saa. 12.04.2023 saatis sõbranna mulle teate, et on tulemas üks väga äge kodulehe tegemise väljakutse. Esmapilgul panin antud lingi kohe kinni, kuna igatpidi kiire aeg on. Aga sama päeva õhtul ei suutnud ma magama jääda, vaid mõtted tiirutasidki ainult väljakutse osas. Võtsin telefoni kätte ning registreerisin end väljakutsele ära. See on olnud üle pika aja jälle üks õhinat tekitav periood minu elus. Kogu see kodulehe tegemise maailm on  ääretult silmiavardav.

Looduslikud käsitöötooted (kehakoorijad, kehavõid ja sojavahast küünlad) on müügil nüüd ka e-poes.

Ajapikku lisandub ka blogisse nende kohta täpsemat informatsiooni kasutamise ja ka ise tegemise kohta.

Shopping Cart